Yoga beweegt je

Hatha Yoga individueel

Waarom Individuele Yoga?


Je hebt een blessure of andere specifieke klacht. Of je bent herstellende na bijvoorbeeld een periode van burnout. Dan kan het fijn zijn om een poosje 'op maat' te werken. Yoga te beoefenen op een manier die precies past bij jouw situatie.

Hatha Yoga Individueel biedt je deze mogelijkheid. Samen kijken we naar wat mogelijk en heilzaam is.


Een moment van rust, dieper contact maken met het lichaam, overtollige spanning loslaten. Zo, dat het zelf-herstellend vermogen van het lichaam weer in werking kan treden.

Na verloop van tijd kun je, als je dat wilt, instromen in een groepsles, een live online les, of zelf thuis oefenen.Hoe werkt het?


De individuele yogalessen worden in overleg gegeven bij Studio181 of bij jou thuis.

Voorafgaand aan de privélessen hebben we een gesprek over jouw situatie en je specifieke behoeftes. De lessen worden hierop afgestemd. Als je dat wilt maak ik een oefenprogramma op maat voor je.Wat zijn de kosten?


De kosten van een individuele yogales zijn € 60 per uur. De duur van een oefensessie bepalen we in overleg. Indien de training bij jou thuis is zijn reiskosten van toepassing (€ 0,23 per kilometer).

Wanneer het tarief een belemmering vormt vanwege beperkte financiële middelen, voel je dan vrij om contact op te nemen. We overleggen over een lager tarief, en kijken naar een eventuele wederdienst.Hoe kun je mij bereiken?


Je kunt je vraag mailen naar dorine@yogabeweegtje.nl, of je kunt me bellen op 06-82007339. Bij geen gehoor kun je inspreken, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op. We kunnen ook via de mail een belafspraak maken.