Yoga beweegt je

Ervaringen deelnemers online lessen:

'Na de les ben ik compleet ontspannen, méér nog dan na een 'live' les. Ik ben minder afgeleid door de anderen.'


'Voor mij is deze manier van lesnemen heel fijn. Het maakt dat ik deel kan nemen waar ik ook ben, en dat is heel flexibel.'

Aanbod

HATHA YOGA GROEPSLESSEN

Deze Hatha-yogales begint met een moment van rust.

Je maakt (opnieuw) contact  met het lichaam, en laat een teveel aan spanning los. Van daaruit bewegen we in de asana’s (houdingen). Het lichaam wordt uitgenodigd zich te herstellen in de oorspronkelijke staat van zachtheid en ontspanning. Ook kracht wordt gevraagd, maar zonder te forceren.

De gedachtestroom komt vanzelf tot rust. Je hervindt je kalmte en stilte.


Yoga is ook de oefening om te 'zien'. Te zien dat je in beslag genomen wordt door van alles en nog wat. En oefenen om de verbinding daarmee losser te maken. Zo, dat jij ‘in het midden’ kunt zijn. Spanning lost geleidelijk aan op. Je wordt letterlijk en figuurlijk flexibeler en sterker.


Yoga kun je na verloop van tijd ook zelf thuis doen. Dat maakt het heel geschikt als vervolgtraject van een serie behandelingen van bijvoorbeeld een haptonoom.

De lessen zijn voor mensen met en zonder ervaring, en van alle leeftijden.


Maandag 9.30 - 10.30 uur

Deze lessen geef ik bij Studio181 in Rotterdam, www.studio181.nl. Heb je belangstelling?

Stuur dan een mail naar Jenny, mijn collega van Studio181: info@studio181.nl


Meer weten of even overleggen?

Stuur een e-mail naar

dorine@yogabeweegtje.nl

of bel: 06-82007339

Bij geen gehoor kun je inspreken, ik bel je zo spoedig mogelijk terug

HATHA YOGA INDIVIDUEEL

Heb je een blessure of andere specifieke klacht? Of ben je herstellende na bijvoorbeeld een periode van burnout? Dan kan het fijn zijn om een poosje 'op maat' te werken. Te oefenen op een manier die precies past bij jouw situatie.

Hatha Yoga Individueel biedt je deze gelegenheid. Samen kijken we naar wat mogelijk en heilzaam is.


Een moment van rust, dieper contact maken met het lichaam, overtollige spanning loslaten. Zo, dat het zelf-herstellend vermogen van het lichaam weer in werking kan treden.


Na verloop van tijd kun je instromen in een groepsles, een live online les, of zelf thuis oefenen.


Voorafgaand aan de privélessen hebben we een gesprek over jouw situatie en je specifieke behoeftes.


De individuele yogalessen worden in overleg gegeven bij Studio181 of bij jou thuis.


Wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie en tarieven: Hatha Yoga Individueel

HATHA YOGA ONLINE

In maart 2020, tijdens de eerste Corona-lockdown, ben ik begonnen met online lesgeven. Aanvankelijk alleen als overbrugging. Maar de online lessen bleken heel fijn te zijn en een eigen kwaliteit te hebben. Daarom zitten ze nu vast in het aanbod. Je kunt deze lessen op je computer of tablet volgen vanuit je eigen huis - of waar je ook bent.


De les is live. Dat betekent dat we elkaar kunnen zien, en dat er na afloop ruimte is voor vragen en het delen van ervaringen. De laatste 5 à 10 minuten drinken we samen online thee.


Indien je daar behoefte aan hebt kun je ook buiten de online les bij mij terecht met vragen over je yoga-beoefening.


Ervaringen van deelnemers:

- Na de les ben ik compleet ontspannen, méér nog dan na een live les.'

- 'Voor mij is deze manier van lesnemen heel fijn. Het maakt dat ik deel kan nemen waar ik ook ben, en dat is heel flexibel.'

Woensdag 20.15 - 21.30 uur, Online

Data en tarieven: zie Agenda

Meer weten? Klik op onderstaande knop:

YOGA-KIEMEN

Zou je het fijn vinden om gedurende het hele jaar meer rust te ervaren? Op een speelse manier geïnspireerd te worden om daar in je dagelijks leven handen en voeten aan te geven?


Dan is het tijd voor Yoga-Kiemen, een vier-delige cursus die je per mail en post ontvangt, en thuis in je eigen tempo kunt doen.


Yoga-Kiemen is er ook om yoga eens op een andere manier te ervaren. Of als je niet de tijd of mogelijkheid hebt om wekelijks op de mat te stappen.

Daarbij maakt het geen verschil of je wel of geen ervaring hebt. Je hoeft dus niet langer te wachten om te kunnen beginnen met yoga!


Gaandeweg de cursus zet je nieuwe, gezonde gewoontes 'aan'. Je bent toegerust om het hele jaar door rust en verbinding te vinden in je dagelijks leven.


WINKEL

Een leeg hoofd, ontspanning, helderheid, rust. Veel yogabeoefenaars blijken graag te schrijven. Logisch, want ook schrijven maakt zen.


In de webwinkel van Yoga beweegt je vind je onder andere fijne schriften en notitieboeken voor al je schrijfsels, mooie postkaarten, yoga-kadobonnen en nog meer.


Neem een kijkje en doe jezelf of een ander een blijmaker kado!

Heb je nog een vraag of wil je even overleggen?

Laat het me weten, ik antwoord binnen twee werkdagen

Telefoonnummer

0682007339

 
 
 
Ja, ik ga akkoord