Yoga beweegt je

Workshops en Zomer YogaDans & Yoga

In Dans & Yoga combineer je de dynamiek van moderne dans en muziek met de verstilling van yoga. Je maakt op een dieper niveau contact met het lichaam, en luistert open en genuanceerd naar wat het aangeeft. Dat volg je, in de bewegingen en yogahoudingen. Deze vriendelijke manier van bewegen neem je mee in het dansdeel, wat het lichaam helpt zich te herstellen in de natuurlijke staat van zachtheid. Door het lichaam te volgen in de mogelijkheden én grenzen (her-)vind je je beweeglijkheid en jouw unieke bewegingskwaliteiten.Direct inschrijven


Op dit moment zijn er geen workshops gepland. Wel is het mogelijk om een losse yogales te volgen, zie  Agenda & rooster


Zomer Yoga Online: losse lessen

In de zomer ben je waarschijnlijk vaker op pad. Je geniet van lange zomeravonden en hebt een ander ritme. Daarom in de maanden juli en september bij Yoga beweegt je een iets andere formule: geen langere serie van wekelijkse lessen, maar iedere week twee momenten waarop je een online yogales kunt doen. Zodat je op jouw moment kunt aanhaken, en toch niets hoeft te missen.
Kijk voor het actuele aanbod op  Agenda & rooster.Direct inschrijven


Je kunt deze lessen volgen op je computer, tablet of telefoon vanuit je eigen huis. De les is live, dat betekent dat we elkaar kunnen zien, en dat er na afloop ruimte is voor vragen en het delen van ervaringen. De laatste vijf minuten drinken we samen thee. Verder heb je nodig een yogamat en een dekentje.

Indien je daar behoefte aan hebt kun je ook buiten de online les bij mij terecht met vragen over je yoga-beoefening.