Yoga beweegt je

Yoga-Kiemen

Een unieke vier-delige cursus voor thuis, waarmee je op elk moment kunt beginnen


Meer rust en ruimte

Zou je het fijn vinden om gedurende het hele jaar meer rust te ervaren? Op een lichte en speelse manier geïnspireerd te worden, om daar in je dagelijks leven handen en voeten aan te geven?

Dan is het tijd voor Yoga-Kiemen, een vier-delige cursus die je per mail en post ontvangt, en thuis in je eigen tempo kunt doen.


Yoga-Kiemen is een fijn programma als je yoga eens op een andere manier wilt beleven.

Yoga-Kiemen is er ook voor iedereen die niet de tijd of mogelijkheid heeft om wekelijks op de mat te stappen.


Daarbij maakt het geen verschil of je wel of geen ervaring hebt. Je hoeft dus niet langer te wachten om te kunnen beginnen met yoga!Het hele jaar gevoed

Met Yoga-Kiemen kun je op elk moment beginnen.

Gaandeweg de cursus zet je nieuwe, gezonde gewoontes 'aan'. Je bent toegerust om het hele jaar door rust en verbinding te vinden in je dagelijks leven.
Cursus Yoga-Kiemen


Waaruit bestaat Yoga-Kiemen en wat krijg je?

  • Vier weken lang elke week via de mail een e-book met informatie, oefeningen, creatieve opdrachten, beeld en tips om je te inspireren;
  • Een versie die je zelf kunt printen (printversie e-book);
  • Audio-bestanden van de oefeningen, waarmee je gemakkelijk zelf aan de slag kunt;
  • In de eerste week krijg je een envelop per post met vier kleine geschenken om je voornemens te ondersteunen (één voor elke week);
  • De mogelijkheid om vragen te stellen via de mail.

Kosten: € 52 (inclusief de vier geschenken en verzendkosten)

 


Cursus Yoga-Kiemen


Verschillende invalshoeken

Je ontvangt dus vier keer een e-book in je Inbox. Daarin aanzetten en inspiraties, die je op elk gewenst moment tot je kunt nemen. De suggesties zijn verschillend van vorm. Denk bijvoorbeeld aan een schrijfoefening, een uitnodiging tot reflectie. Soms een eenvoudige yoga-oefening, een meditatie, een brokje yogafilosofie.


Fysieke yoga is slechts één onderdeel van een veel grotere wijsheidstraditie. Yoga kent daardoor veel invalshoeken, wat maakt dat je het van allerlei kanten kunt benaderen.
Reminders 

Omdat we onze voornemens regelmatig uit het oog verliezen, hebben we kleine en liefdevolle reminders nodig. Voor in ons huis, onze tas, waar dan ook. Daarom ontvang je bij aanvang via de post voor elke week een klein geschenk dat je intenties zal ondersteunen.De kosten voor de cursus zijn € 52 (inclusief de vier geschenken en verzendkosten)


Bestel nu via onderstaande knop! Je krijgt binnen 24 uur een reactie. Na ontvangst van betaling stuur ik je het eerste e-book.
BestelHeb je nog een vraag? Mail me gerust:  dorine@yogabeweegtje.nl